Open middag zondag 8 oktober in Maastricht

Op zondag 8 oktober zal er van 14:00-17:00 uur een open middag zijn over craniosacraal therapie bij yogastudio Yoga and More in Maastricht. Tijdens deze open middag kun je informatie krijgen over:

  • Craniosacraal therapie
  • Craniosacrale behandelingen in de praktijken van Cecile Paulussen en Geert Heidema, beiden hebben een craniosacraal praktijk in Cadier en Keer
  • Opleidingen en workshops in de craniosacraal therapie die je kunt volgen bij Craniosacraal-Meridiaan opleidingen en Team Carine Voetreflexologie. Dit zijn praktisch gerichte workshops in de craniosacraal therapie (zowel voor op het lichaam, alsook voor op de voeten), waarbij je technieken leert beoefenen en invoelen om zelf in de praktijk te kunnen behandelen
  • Opleidingen en workshops in de voetreflexologie via Team Carine Voetreflexologie

Tijdens deze open middag kun je ook een korte sessie ervaren om voor jezelf te voelen en ervaren wat craniosacraal therapie inhoudt. Ter plekke kun je je voordelig inschrijven voor onze jaaropleidingen en workshops. De open middag is gratis.

Je kunt vrijblijvend langskomen. Ook kun je van te voren inschrijven, dat geeft ons de gelegenheid om voldoende hapjes en drankjes te voorzien voor alle bezoekers. Op basis van de inschrijvingen kunnen wij ons goed organiseren zodat jij voldaan en geïnspireerd naar huis kan.

Graag tot dan!

Zondag 8 oktober 2023

Tijd: 14:00 – 17:00 uur

Locatie: Yoga and More, Niels Bohrstraat 32 in Maastricht

Inschrijfformulier open middag in Maastricht

(*) Verplicht in te vullen
Scroll naar boven